Üvegfólia dekoráló árnyékolásra

Az ablakfólia testvére az üvegfólia, mely funkcionális szerepe mellett egyre népszerűbb dekorációs elem. Ráadásul az üvegfóliák választása során lehetőség van csak egy csík felhelyezésére a kívánt ablak-és üvegfelületre, így a leragasztott rész teljesen általunk megválasztható méretben is.

Akár tükör dekorálására is lehet üvegfóliát használni, de bármelyik üvegfelületre is szeretnénk felhelyezni, széleskörű választékkal állunk szemben. Lehet színes üveg hatást keltő fóliát választani, de lehet egyszerű fehér is, lehet ragasztós és lehet statikus. Nemcsak a fényszűrés és árnyékolás az üvegfólia egyik legfontosabb tulajdonsága, hanem az átláthatóság ellen is kiváló védelmet nyújt, mely például egy fürdőszobában különösen előnyös szempont.

Ahol a tűzvédelemre is szeretnénk kiemelt figyelmet fordítani, ott sem utolsó lehetőség az üvegfólia, például egy kisebb vagy zsúfoltabb konyhában, ahol például a tűzhely mellett van pont az ablak, vagy más üvegfelület. Tehát itt már biztonsági szempontokat is érdemes átgondolni, túl a magánszféra védelmen és az alapvető árnyékoló funkción. Ráadás, hogy léteznek olyan speciális darabok, melyek még az UV sugárzás szűrésében is a segítségünkre sietnek, ezáltal csökkenthetjük a beáramló hő mennyiségét is.

A weboldal a tejüveg fóliák és más klasszikus megjelenésű gyártmányok esetében is széles választékot biztosít.