Raktár bérlés egyéni igény szerint

Megnövekedett vállalkozás vagy kapacitásigény esetére jelenthet mindig fix segítséget a saját igény szerint igényelt raktár bérlés. Ha már nem elégséges saját rakterünk, de nem is szeretnénk komoly összegekért saját raktárt vásárolni.

A raktár bérlése nem olyan körmönfont folyamat, mint azt eleinte gondolják sokan. A cég weboldalán sokféle raktár áll rendelkezésre, ebben segít, hogy az épületek több helyszínen is igénybe vehetők, így akár könnyebben is megtaláljuk a hozzánk közelit. A raktár bérlés alapvetően négyzetméterre lebontott területáron, és a négyzetméterenkénti bérlési díjon nyugszik.

Valamennyi raktár bérlésekor nemcsak az épület árát fizetjük ki, hanem ehhez még hozzáadnak egy sor kedvező tulajdonságot, ami készletünk megbízható módon való tárolását, mozgatását is szolgálja. Ide tartozik a legtöbb esetben többek között a non-stop biztonsági szolgálat, a magas teherbírású padlózat, de a kamionok ingyenes parkolása is biztosított több épületnél. Külön előnyt jelent több raktár bérlésénél, hogy az épület nem csak az áruknak, hanem az irodai személyzetnek is helyet ad, ugyanis irodák is kiadók egy ugyanazon raktáron belül, így a vállalkozás egységesebben tud dolgozni a továbbiakban is.

Valamennyi raktár elhelyezkedése is kiváló, forgalmas csomópontok, gyorsforgalmi utak, keresztezések közelében helyezkednek el, ami nagyban megkönnyíti az áruszállítást minden alkalommal. A raktár bérlés tehát a helységen kívül magába foglal rendkívül sok előnyös adottságot is, melyek miatt ez a szolgáltatás kellendővé vált sokak számára.