Design-os műfű éttermekben

Az éttermek design-ja, berendezése ma már egyre nagyobb lehetőségeket rejt, egyre többféle ötlettel és stílussal rukkolnak elő a lakberendezők, tulajdonosok, melyekkel egyedivé igyekszenek tenni a helyek atmoszféráját. Ázsiában külön kultúrája van ennek, hogy minden étterem és kávézó külön stílussal legyen elkészítve, külön tematika alapján legyen berendezve.

Mivel az organikus beltér egyre népszerűbb, ezért nem meglepő az sem, hogy egyre több helyen láthatunk komoly törekvést arra, hogy a dzsungel stílust beimplementálják a design-ba, azaz, hogy egyre több növényt és azokhoz illő dekorációt helyezzenek el az étteremben. Megvalósítható ez tapétákkal, ahogy mondjuk vannak olyan specifikus bútor design-ok is, melyek jobban passzolnak egy ilyen helyiségbe. Olyan is akad, ahol műfű lerakásával törekszenek a hely zöldebbé tételére.

Az egyre nagyobb népszerűségre szert tevő tetőteraszokon is láthatunk hasonló példákat, de nem csak ezek a kültéri platformok alkalmasak arra, hogy műfű kerüljön rájuk. Van olyan, hogy a mellékhelyiséget dekorálták ki műfűvel. Bár nem mindenki számára szimpatikus ez a gondolat, de van, akinek bejön, hogy a csap mohával legyen körbevéve.

A műfüvek tudnak esztétikusak lenni a fürdőkben, tetőteraszokon, verandákon, akármelyik beltéri helyiségben is, akár a padlón vagy épp a falon is. Ráadásul a műfű nem igényel különösebb gondozást, bár beltéren érdemes gyakrabban porszívózni, tisztítani higiéniai okokból, illetve azért, mert itt nem számíthatunk az eső jótékony tisztító és tisztán tartó hatására.