Miért érdemes a fészekhinta mellett dönteni?

A fészekhinta a leginkább gyerekbarát hinta típus. Egyszerre többen is elférnek rajta, így a legjobb választás az egész család számára. Nevezhetjük repülő csészealjnak is, vagy pókhálónak, formájából adódóan a gyerekek különböző fantázia nevekkel szokták ellátni.

Ez plusz előnye, hiszen növeli a játék közbeni kreativitást, jobban elszabadulhat a fantázia. Számos játékötlet motiválója is lehet, játszhatnak űrbe utazósat, vagy hatalmas pókhálóból szabadulósat, vagy bármit, amit csak kitalálnak. A fészekhinta előnyei közé tartozik, hogy fára akasztható típus, így nincs szükség hintaállványra a felfüggesztéséhez. Legnagyobb előnye pedig a teherbíró képessége.

Egyszerre több gyerek is élvezheti rajta lengő mozgását, sőt, súly függvényében a felnőttek is kikapcsolódhatnak rajta. Van, aki sosem növi ki a hintázás szeretetét. Az ilyen családok számára tényleg a legjobb választás a fészekhinta, családbarát kiszerelésének köszönhetően. A jatszoterland.hu oldalán többféle típus közül is választhatunk, igényeinknek megfelelően. A klasszikus ovális verziót sokan szeretik a játszóterekről, és előszeretettel választják otthoni játszóterük kiegészítőjeként is ezt a kiszerelést.

Letisztult és modern a megjelenése, a kategórián belül a legnépszerűbb terméknek számít. Megjelenésében tényleg a közéti fészekhintákra hasonlít, mivel a váza PP kötéllel van bevonva és felfüggesztve. Fekete és kék színű kötéllel van betekerve acélváza, puhább tapintást-, és ütközést biztosítva. A gyűrűk és a kampók pedig horganyzott acélból készülnek.